Йомет-тест за микроелементи

IoMET® е био-хранителен профил, който ви позволява да видите вашият недостиг на 
микроелементи и вещества в организма ви, както и тези, които са в излишък, в зависимост от начинът ви на живот. Терапевт - консултант, биноутрицист / консултант по хранене с нутриенти /, ще извърши персонална оценка на вашите нужди и ще ви предложи "лек", като ви направи програма за вашите специфични нужди, за да премахнете неравновесието и да се възстановите.Нашият организъм се състои от около 10 000 до 30 000 милиарда клетки, които се събират в специфични единици в органите и оптималното им функциониране е свързано с приема на основни микроелементи и вещества (микроелементи, витамини, добри мазнини ...). наблюдаваме често недостиг на тези елементи, които са отговорни за липсата на жизненост в началото, като постепенно това може да доведе до по-дългосрочни функционални нарушени Инструментът IoMET® е изключителна иновация от NUTERGIA и представлява персонализиран, подробен и изчерпателен въпросник. Той разкрива смущенията в различните области и открива "слабото звено", източникът на наблюдаваните нарушения. С думи, това дава възможност за идентифициране и разбиране на произхода на всяко несъответствие. Той е създаден и патентован от Лаборатория NUTERGIA и позволява, чрез компютърна програма, да се визуализира прекъсването на терена и да се разкрие къде е "слабото звено", източникът на проблема във вашият организъм. Терапевтът ви може да ви: предложи персонализиран курс с терапевтични микроелементи, съобразени с вашите индивидуални нужди. Предимствата на програмата IoMET® - Бързо и иновативно съставяне на индивидуална биохранителна програма- персонализирана "терапия" с най-качествени продукти NUTERGIA - подкрепа по време на вашата програма от медицинско лице, обучавано в Активното клетъчно хранене ®ACN- синергия между хранителни съвети и хранителни добавки. Програмата IoMET е организирана в 2 фази:

1. фаза на детоксикация, за  да се премахне клетъчното претоварване, "запушване" и по този начин да се възстанови функционалният капитал;

2. Фаза на преструктуриране,  компенсиране на недостатъците и рестартиране на целият клетъчен метаболизъм. 

ВИЕ се интересувате от тази ОЦЕНКА? Може би желаете да получите информация? Може би желаете контакт с терапевта в активната концепция за  Active  Cellular Nutrition® (ACN) и да ви изготви лична оценка?

Свържете се с нас тук или на тел. 0887 98 97 92 и задайте въпросите си.

Благодарим! 

Няма добавени продукти в тази категория.