Квантово лечение-услуги

1.БИОРЕЗОНАНС Какво представлява: Биорезонансна терапия (БРТ) — това е терапия на електромагнитните колебания, с чиито структури организмът влиза в резонанс и е най-сигурният и ефективен метод за лечение на организма, без странични ефекти. За разлика от медикаментозните, тя въздейства не на химичните процеси (те са вторични), а на електромагнитните колебания и вибрации, свойствени за всички органи и системи в човека, и привеждането им към нормалното, към хармония. По този начин се компенсира нарушените функции на тялото. Въздействието е възможно както на клетъчно ниво, така и на ниво органи, системи на органите и цялостният организъм, така както различните нива се характеризират и управляват с различни частотно-вълнови параметри. Биорезонансна терапия (БРТ)  използва методът за електроакупунктурна диагностика и терапия, открит и разработен от немския лекар Рейнхолд Фол, се използва повече от 60 г. в над 50 страни по света. През 1953 г. д-р Фол и Ф. Вернер, инженер по електроника, започват апаратно измерване на електрическото съпротивление на акупунктурните точки /АТ/, разположени върху кожата на човешкото тяло. Всяка акупунктурна точка отговаря на определен вътрешен орган. Те откриват, че физическите свойства на кожата на човека в АТ са много по-различни от всички останали точки на човешкото тяло. АТ са свързващата част на органите и системите на тялото с различни участъци на кожата. Използваният измервателен уред е много чувствителен.С него те установяват, че съпротивлението на кожата във всяка АТ е 20 пъти по-малко, отколкото при останалите точки на кожната повърхност на тялото. Тези точки имат отклонение от нормалната стойност на съпротивление, в зависимост от здравето или заболяването на пациента. След прилагане на съответно лекарство в АТ, изменените сигнали от тези точки се връщат към нормата. Специалистите обобщават получените данни и ги превръщат в диагнози. Това е началото и създаването на нов метод за диагностика и лечение, основаващ се на комбинацията между източната медицина и съвременните технически открития.  Методът се основава на класическата акупунктура. Изследват се определени точки на пръстите на ръцете и  краката, отговарящи за конкретен орган и система в организма. Създава се и специфична електронна апаратура, която позволява да се "разчетат" сигналите, идващи от тези точки.

Защо ми е необходимо: за ранна електропунктурната диагностика и лечение на заболяване, чрез електомагнитно поле.

2.ВЕГА ТЕСТ

 Какво представлява: Вегетативният резонансен тест /ВРТ/ е разработен от немския лекар Х. Шимел. В основата му е заложен методът на електропунктурна диагностика на Р. Фол, но вече се използва само една възпроизводима точка на измерване. Методът се базира на теорията, че всяка храна има различна енергийна структура. За да се изследва тази структура, трябва да се създаде свързваща верига между човек, храна, апарат.

 Защо ми е необходимо: с теста се установява към кои храни организмът ви има добра толерантност - да разгражда, усвоява и превръща в енергия. Кои от тях не толерира - разгражда бавно, не усвоява достатъчно и ги натрупва в мастни депа, шлаки, токсини.

3.БИО ХРАНИТЕЛЕН ТЕСТ ЙОМЕТ Какво представлява:  IoMET® е изключителна иновация от NUTERGIA, представлява био-хранителен профил, който ви позволява да видите вашият недостиг на микроелементи и вещества във вашият организъм, както и тези, които са в излишък, в зависимост от начина ви на живот. Терапевт - консултант, биноутрицист / консултант по хранене с нутриенти /, ще извърши персонална оценка на вашите нужди и ще ви предложи "лек", като ви направи програма за вашите специфични нужди, за да възстановите равновесието.Нашият организъм се състои от около 10 000 до 30 000 милиарда клетки, които се събират в специфични единици в органите и оптималното им функциониране е свързано с приема на основни микроелементи и вещества (микроелементи, витамини, добри мазнини ...). ние наблюдаваме често недостиг на тези елементи, които са отговорни за липсата на жизненост в началото, като постепенно това може да доведе до по-дългосрочни функционални нарушения.

IoMET   колело

Хиляди наблюдения на пациенти със стотици терапевти в micronutrition, както и зависимостта от генетичната конфигураци и действието   на околната среда, както и храните и начина на живот, идентифицират 7 различни терени.

IoMET

Защо ми е необходимо:.Инструментът IoMET® е  иновативен , изключителен , създаден от Лаборатории NUTERGIA и е подробен и изчерпателен индивидуализиран въпросник. Той позволява,  да се визуализира прекъсването на терена и да се разкрие "слабото звено", източник на наблюдаваните нарушения, във вашият организъм, като това означава, че може да се идентифицира и да се разбере произхода на дисбалансите.

Анализът на този профил дава възможност на терапевта ви:

- да установи нарушението
- да ви предложи  "лечение" с персонализирани микроелементи, адаптирани към вашите нужди.
- да ви даде диетични съвети

Предимствата на програмата IoMET® 
- Бързото и иновативно биохранителна
- Персонализирани " терапия " с най-качествени NUTERGIA продукти 
- Подкрепа по време на вашата програма от медицинско лице обучено в Active Cellular Nutrition®ACN 
- Синергия между хранителни съвети и хранителни добавки

4.АРОМОТЕРАПИЯ

 Какво представлява: познато от древността лечение с аромати от етерично-маслени растение, в комбинации или единично, чрез вдишване /аромо-лампа, дифузер/, приемане вътрешно и външно /масаж, вана, сауна и др./.

Защо ми е необходимо: Естествените аромати на растенията облекчават и/или лекуват различни болестни състояния. Прилагат се и за профилактика, стимулират мозъка –повишават когнитивните функции и подобряват настроението. Ароматерапията се прилага още за лечение на скованост в мускулите, кожни раздразнения, главоболие, проблеми със сексуалната функция, нарушения в съня, стрес, страхови състояния, депресия и други нервни разстройства. Имат противобактериално и противовирусно действие, препоръчват се при инфекциозни заболявания, предавани по въздушно-капков път. Някои от маслата дори са способни да понижат количеството на Micrococcus luteus до 82%, Pseudomonas aeruginosa до 96% и на Staphylococcus aureus до 44%.

5.АУРА КАМЕРА

Какво представлява: измерване и компютърна визуализация на електромагнитното поле на вашата аура.

Защо ми е необходимо: нашите мисли, емоции и нагласи са отразени в Аурата ни. Снимка и анализ на Аура и чакри определят основните проблеми, които могат да влияят на развитието на нашата личност и на физическото ни тяло. Тя дава възможност да се видят и разберат онези физиологични данни, които човек има възможност да осъзнае и промени. Нашата аура е истински показател за здравето и състоянието на ума, духа и тялото.

6.ПЕРСОНАЛНА ПРОГРАМА

Какво представлява: нутрицистът ще ви изготви персонална хранителна програма и начин на живот, базирана на ортомолекулярната медицина и съобразена с вашите нужди и навици, ще ви предложи персонализиран курс с терапевтични микроелементи, спрямо индивидуалните ви нужди, ще ви даде съпътстващи хранителни съвети.

Защо ми е необходимо: за Добро Здраве, себереализация, изява, благополучие, чрез промяна на начинът ви на живот, за да може да се радвате дълго на безценният дар Живот.

7.ЙОГА ПРАКТИКА

 Какво представлява: персонални занимания по йога, без притеснения, съобразена с личните ви здравословни нужди, в удобно за вас време.

 Защо ми е необходимо: древното занимание йога дава здраве и сила, хубава фигура, има анти-целулитен ефект, анти-стрес ефект, дълголетие.

Някои от доказаните болести които йога лекува: астма, високо кръвно, мигрена, артрит, проблеми с бъбреците, сърдечно-съдови заболявания, дископатия, болки в гърба, депресия, подобрява метаболизъм и др.

8.ХЮМАН ДИЗАЙН 

Какво представлява: задълбочен анализ на личността, който се базира на традициите на астрологията, системата от Чакри, И-дзин и Кабалла. Личната ви хюман дизайн карта се изготвя чрез рождената ви дата и ви дава специфични знания за чертите на характера ви, здравословното ви състояние, психологическите ви особености, дарбите ви и уязвимите ви места. Хюман дизайн слага край на това хората да се сравняват помежду си и да се стремят да бъдат като някой друг. Основният фокус в системата е Индивидуалността. Така, както няма два еднакви пръстови отпечатъка, така няма и двама еднакви по качества хора.  

Защо ми е необходимо: чрез лично изготвената карта на всеки човек, става разкодирането на вашите дилеми, колебания и неясноти в живота. Графиките в картата са математически прецизни и успяват да отговорят на редица ваши въпроси, свързани с личното развитие, партньорските взаимоотношения, семейната динамика и професионалната ви реализация.

ВИЕ се интересувате от тези ОЦТЦЕНКИ
Може би желаете да получите информация? 
Може би желаете контакт с терапевт обучен в биоанализ -ЕАФ, в активната концепцията за Cellular Nutrition® ( ACN ) и да ви изготви персонална оценка?

Свържете се с нас на тел. 0887 98 97 92 или се регистрирайте в сайта и задайте вашите въпроси.

Благодарим

 

Няма добавени продукти в тази категория.