Промоции

Новини

 

По време на празниците: облекчи храносмилането

Неизбежните семейни ястия, които придружават почивките в края на годината, често са богати на меса, мазнини, сладкиши и са поръсени с празнични и пенливи напитки. Ако тялото ви не е подготвено, храносмилането може да бъде трудно!

ERGYDIGEST Улеснява храносмилането

Формулата на ERGYDIGEST съчетава артишок, розмарин и репей, растения, които традиционно се използват за улесняване на храносмилането като цяло и по-специално на мазнините. 

ERGYDIGEST съдържа и микроелементи, включително цинк , който допринася за метаболизма на въглехидрати, мастни киселини и протеини, което допълва тази "улеснена храносмилателна" формула.

10 до 20 ml в половин чаша вода след храненето в продължение на 15 дни до 1 месец, ако е необходимо

> Повече за този продукт http://dobrozdrave.com/index.php?route=product/product&path=57&product_id=96
 

УЕЛНЕС СЪВЕТИ:

D-Day и на следващия ден, заложи на лека закуска! Препоръчително е да се направи само едно голямо хранене през деня, да се постави в менюто обезмаслено мляко, топли напитки (чай, билков чай), постно риба, пресни плодове и зеленчуци, супи и бульони. 

На масата, отделете време да дъвчете, това ще улесни храносмилането ви, и нивото на балончето, отидете за газирана вода! 

След хранене, не забравяйте да се движите: нищо по-добро от малка храносмилателна разходка със семейството, с умерено темпо.

След празниците: възстановяване от излишната храна

След като почивните дни свършат, е време да се премахнат крайностите чрез стимулиране на детоксикацията! 

Тялото трябва да евакуира отпадъците и токсичните вещества, които го затрупват. Това ни осигуряват елиминационни органи: черния дроб, бъбреците и червата.

ERGYDRAINE Премахване с лекота!

https://www.nutergia.com/fr/nutergia-votre-expert-conseil/conseils-nutritionnels/quatre-saisons/images/nutergia-ergydraine-A.jpg

ERGYDRAINE се състои от растения, за които е известно, че стимулират елиминационните функции на тялото, като допринасят за отводняването на тялото (медоносник, черен касис) и улесняване на загубата на тегло (артишок).

1 до 2 дози-капачка в един литър вода за пиене през целия ден в продължение на 15 дни до 1 месец

> Повече за този продукт  http://dobrozdrave.com/index.php?route=product/product&path=57&product_id=59

ERGYEPUR Растителна детоксикация

https://www.nutergia.com/fr/nutergia-votre-expert-conseil/conseils-nutritionnels/quatre-saisons/images/nutergia-ergyepur-A.jpg

Комбинация от микроелементи и билки, включително бял трън  артишок, десмодий и болдо, които подпомагат детоксикацията на черния дроб и насърчават функцията му.

10 до 20 мл на ден в ½ чаша вода, за предпочитане след храната.

> Повече за този продукт http://dobrozdrave.com/index.php?route=product/product&path=57&product_id=68

УЕЛНЕС СЪВЕТИ, ЗА ДА ЗАПОЧНЕТЕ ДОБРЕ ГОДИНАТА:

Обилните коледни ястия претоварват тялото ви с боклук. За да ги елиминирате, не е тайна: хидратирайте се! 

Направете малка диета за детоксикация след празничния сезон: диуретици като целина и артишок; чесън, черна ряпа и зеле за стимулиране на черния дроб; праз, ябълка, киви и лимон за почистване на храносмилателния тракт. 

След празниците чаят и инфузиите също ще бъдат вашите съюзници: касис, мента, липа ... депуративи и / или диуретици са многобройни.

 

Отвори врати новият ни офис в София на бул. Ал. Пушкин 39

Тук може да ползвате услугите, които предлагама:

БИОРЕЗОНАНС Какво представлява: Биорезонансна терапия (БРТ) — това е терапия на електромагнитните колебания, с чиито структури организмът влиза в резонанс и е най-сигурният и ефективен метод за лечение на организма, без странични ефекти. За разлика от медикаментозните, тя въздейства не на химичните процеси (те са вторични), а на електромагнитните колебания и вибрации, свойствени за всички органи и системи в човека, и привеждането им към нормалното, към хармония. По този начин се компенсира нарушените функции на тялото. Въздействието е възможно както на клетъчно ниво, така и на ниво органи, системи на органите и цялостният организъм, така както различните нива се характеризират и управляват с различни частотно-вълнови параметри. Биорезонансна терапия (БРТ)  използва методът за електроакупунктурна диагностика и терапия, открит и разработен от немския лекар Рейнхолд Фол, се използва повече от 60 г. в над 50 страни по света. През 1953 г. д-р Фол и Ф. Вернер, инженер по електроника, започват апаратно измерване на електрическото съпротивление на акупунктурните точки /АТ/, разположени върху кожата на човешкото тяло. Всяка акупунктурна точка отговаря на определен вътрешен орган. Те откриват, че физическите свойства на кожата на човека в АТ са много по-различни от всички останали точки на човешкото тяло. АТ са свързващата част на органите и системите на тялото с различни участъци на кожата. Използваният измервателен уред е много чувствителен.С него те установяват, че съпротивлението на кожата във всяка АТ е 20 пъти по-малко, отколкото при останалите точки на кожната повърхност на тялото. Тези точки имат отклонение от нормалната стойност на съпротивление, в зависимост от здравето или заболяването на пациента. След прилагане на съответно лекарство в АТ, изменените сигнали от тези точки се връщат към нормата. Специалистите обобщават получените данни и ги превръщат в диагнози. Това е началото и създаването на нов метод за диагностика и лечение, основаващ се на комбинацията между източната медицина и съвременните технически открития.  Методът се основава на класическата акупунктура. Изследват се определени точки на пръстите на ръцете и  краката, отговарящи за конкретен орган и система в организма. Създава се и специфична електронна апаратура, която позволява да се "разчетат" сигналите, идващи от тези точки.

Защо ми е необходимо: за ранна електропунктурната диагностика и лечение на заболяване, чрез електомагнитно поле.

ВЕГА ТЕСТ

 Какво представлява: Вегетативният резонансен тест /ВРТ/ е разработен от немския лекар Х. Шимел. В основата му е заложен методът на електропунктурна диагностика на Р. Фол, но вече се използва само една възпроизводима точка на измерване. Методът се базира на теорията, че всяка храна има различна енергийна структура. За да се изследва тази структура, трябва да се създаде свързваща верига между човек, храна, апарат.

 Защо ми е необходимо: с теста се установява към кои храни организмът ви има добра толерантност - да разгражда, усвоява и превръща в енергия. Кои от тях не толерира - разгражда бавно, не усвоява достатъчно и ги натрупва в мастни депа, шлаки, токсини.

БИО ХРАНИТЕЛЕН ТЕСТ ЙОМЕТ Какво представлява:  IoMET® е изключителна иновация от NUTERGIA, представлява био-хранителен профил, който ви позволява да видите вашият недостиг на микроелементи и вещества във вашият организъм, както и тези, които са в излишък, в зависимост от начина ви на живот. Терапевт - консултант, биноутрицист / консултант по хранене с нутриенти /, ще извърши персонална оценка на вашите нужди и ще ви предложи "лек", като ви направи програма за вашите специфични нужди, за да възстановите равновесието.Нашият организъм се състои от около 10 000 до 30 000 милиарда клетки, които се събират в специфични единици в органите и оптималното им функциониране е свързано с приема на основни микроелементи и вещества (микроелементи, витамини, добри мазнини ...). ние наблюдаваме често недостиг на тези елементи, които са отговорни за липсата на жизненост в началото, като постепенно това може да доведе до по-дългосрочни функционални нарушения.

Защо ми е необходимо:.чрез компютърна програма се разкриват смущения в организма ви и се открива "слабото звено", източникът на нарушенията, които наблюдавате . С други думи това дава възможност за идентифициране и разбиране на произхода на проблема във всяко ниво на организма ви..

АРОМОТЕРАПИЯ

 Какво представлява: познато от древността лечение с аромати от етерично-маслени растение, в комбинации или единично, чрез вдишване /аромо-лампа, дифузер/, приемане вътрешно и външно /масаж, вана, сауна и др./.

Защо ми е необходимо: Естествените аромати на растенията облекчават и/или лекуват различни болестни състояния. Прилагат се и за профилактика, стимулират мозъка –повишават когнитивните функции и подобряват настроението. Ароматерапията се прилага още за лечение на скованост в мускулите, кожни раздразнения, главоболие, проблеми със сексуалната функция, нарушения в съня, стрес, страхови състояния, депресия и други нервни разстройства. Имат противобактериално и противовирусно действие, препоръчват се при инфекциозни заболявания, предавани по въздушно-капков път. Някои от маслата дори са способни да понижат количеството на Micrococcus luteus до 82%, Pseudomonas aeruginosa до 96% и на Staphylococcus aureus до 44%.

АУРА КАМЕРА

Какво представлява: измерване и компютърна визуализация на електромагнитното поле на вашата аура.

Защо ми е необходимо: нашите мисли, емоции и нагласи са отразени в Аурата ни. Снимка и анализ на Аура и чакри определят основните проблеми, които могат да влияят на развитието на нашата личност и на физическото ни тяло. Тя дава възможност да се видят и разберат онези физиологични данни, които човек има възможност да осъзнае и промени. Нашата аура е истински показател за здравето и състоянието на ума, духа и тялото.

ПЕРСОНАЛНА ПРОГРАМА

Какво представлява: нутрицистът ще ви изготви персонална хранителна програма и начин на живот, базирана на ортомолекулярната медицина и съобразена с вашите нужди и навици, ще ви предложи персонализиран курс с терапевтични микроелементи, спрямо индивидуалните ви нужди, ще ви даде съпътстващи хранителни съвети.

Защо ми е необходимо: за Добро Здраве, себереализация, изява, благополучие, чрез промяна на начинът ви на живот, за да може да се радвате дълго на безценният дар Живот.

ЙОГА ПРАКТИКА

 Какво представлява: персонални занимания по йога, без притеснения, съобразена с личните ви здравословни нужди, в удобно за вас време.

 Защо ми е необходимо: древното занимание йога дава здраве и сила, хубава фигура, има анти-целулитен ефект, анти-стрес ефект, дълголетие.

Някои от доказаните болести които йога лекува: астма, високо кръвно, мигрена, артрит, проблеми с бъбреците, сърдечно-съдови заболявания, дископатия, болки в гърба, депресия, подобрява метаболизъм и др.

ХЮМАН ДИЗАЙН 

Какво представлява: задълбочен анализ на личността, който се базира на традициите на астрологията, системата от Чакри, И-дзин и Кабалла. Личната ви хюман дизайн карта се изготвя чрез рождената ви дата и ви дава специфични знания за чертите на характера ви, здравословното ви състояние, психологическите ви особености, дарбите ви и уязвимите ви места. Хюман дизайн слага край на това хората да се сравняват помежду си и да се стремят да бъдат като някой друг. Основният фокус в системата е Индивидуалността. Така, както няма два еднакви пръстови отпечатъка, така няма и двама еднакви по качества хора.  

Защо ми е необходимо: чрез лично изготвената карта на всеки човек, става разкодирането на вашите дилеми, колебания и неясноти в живота. Графиките в картата са математически прецизни и успяват да отговорят на редица ваши въпроси, свързани с личното развитие, партньорските взаимоотношения, семейната динамика и професионалната ви реализация.