Промоции

Новини

 

По време на празниците: облекчи храносмилането

Неизбежните семейни ястия, които придружават почивките в края на годината, често са богати на меса, мазнини, сладкиши и са поръсени с празнични и пенливи напитки. Ако тялото ви не е подготвено, храносмилането може да бъде трудно!

ERGYDIGEST Улеснява храносмилането

Формулата на ERGYDIGEST съчетава артишок, розмарин и репей, растения, които традиционно се използват за улесняване на храносмилането като цяло и по-специално на мазнините. 

ERGYDIGEST съдържа и микроелементи, включително цинк , който допринася за метаболизма на въглехидрати, мастни киселини и протеини, което допълва тази "улеснена храносмилателна" формула.

10 до 20 ml в половин чаша вода след храненето в продължение на 15 дни до 1 месец, ако е необходимо

> Повече за този продукт http://dobrozdrave.com/index.php?route=product/product&path=57&product_id=96
 

УЕЛНЕС СЪВЕТИ:

D-Day и на следващия ден, заложи на лека закуска! Препоръчително е да се направи само едно голямо хранене през деня, да се постави в менюто обезмаслено мляко, топли напитки (чай, билков чай), постно риба, пресни плодове и зеленчуци, супи и бульони. 

На масата, отделете време да дъвчете, това ще улесни храносмилането ви, и нивото на балончето, отидете за газирана вода! 

След хранене, не забравяйте да се движите: нищо по-добро от малка храносмилателна разходка със семейството, с умерено темпо.

След празниците: възстановяване от излишната храна

След като почивните дни свършат, е време да се премахнат крайностите чрез стимулиране на детоксикацията! 

Тялото трябва да евакуира отпадъците и токсичните вещества, които го затрупват. Това ни осигуряват елиминационни органи: черния дроб, бъбреците и червата.

ERGYDRAINE Премахване с лекота!

https://www.nutergia.com/fr/nutergia-votre-expert-conseil/conseils-nutritionnels/quatre-saisons/images/nutergia-ergydraine-A.jpg

ERGYDRAINE се състои от растения, за които е известно, че стимулират елиминационните функции на тялото, като допринасят за отводняването на тялото (медоносник, черен касис) и улесняване на загубата на тегло (артишок).

1 до 2 дози-капачка в един литър вода за пиене през целия ден в продължение на 15 дни до 1 месец

> Повече за този продукт  http://dobrozdrave.com/index.php?route=product/product&path=57&product_id=59

ERGYEPUR Растителна детоксикация

https://www.nutergia.com/fr/nutergia-votre-expert-conseil/conseils-nutritionnels/quatre-saisons/images/nutergia-ergyepur-A.jpg

Комбинация от микроелементи и билки, включително бял трън  артишок, десмодий и болдо, които подпомагат детоксикацията на черния дроб и насърчават функцията му.

10 до 20 мл на ден в ½ чаша вода, за предпочитане след храната.

> Повече за този продукт http://dobrozdrave.com/index.php?route=product/product&path=57&product_id=68

УЕЛНЕС СЪВЕТИ, ЗА ДА ЗАПОЧНЕТЕ ДОБРЕ ГОДИНАТА:

Обилните коледни ястия претоварват тялото ви с боклук. За да ги елиминирате, не е тайна: хидратирайте се! 

Направете малка диета за детоксикация след празничния сезон: диуретици като целина и артишок; чесън, черна ряпа и зеле за стимулиране на черния дроб; праз, ябълка, киви и лимон за почистване на храносмилателния тракт. 

След празниците чаят и инфузиите също ще бъдат вашите съюзници: касис, мента, липа ... депуративи и / или диуретици са многобройни.

 

Отвори врати новият ни офис в София на бул. Ал. Пушкин 39