Промоции

За нас

Dobro Zdrave  препоръчва нещо за хора, които ....

"Нервен съм,

главата постоянно ме боли, чувствам се вечно уморен ..."

"Детето постоянно боледува, водих го на всякакви лекари, предписваха му много антибиотици и лекарства, а когато го изпратех в детската градина, на другият ден, пак беше болно ..."

„Кожата ми е суха и посърнала, съриби ме, .....“

"Сърцето ми започна да бие много бързо, сякаш ще излезе от гърдите ми, чувствах го в гърлото, изпотявах се ..."

“Трябва да отслабна, нищо не ям , а всичко ми се лепи, уморих се да гладувам, изпрабвах всички диети, а ефекта беше само временен.”

"Ставите много ме боляха. Не мога да изляза, не мога да се кача и да сляза по стълбите, както преди..."

"Вечер съм страшно изморена, сърцето ми спи, а детето искаше приказка ..."

”Трябваше да ям непрекъснато по нещо, шоколадче, кафе, иначе се чувствах отпаднала, виеше ми се свят и нищо не можех да свърша..."

"Здравето ми се влошава от година на година, ходех при различни лекари, които ми правеха всякакви изследвания и ми предписваха лекарства, мултивитамини и минерали, които ми помогнаха, но ми донесоха стомашни неразположения и бях силно обезпокоен от страничните ефекти...“

 

Моята история бе подобна, а се бях и наслушала на хиляди други, на хора, които търсят помощ, но без ефект, както и аз. За това до преди 5 години, когато разбрах за клетъчното хранене и се запознах с Нутержия и нейните патентовани продукти, хранещи клетки ни.

Клод Лагард, създателят на Лаборатория Нутержия, фармацевт-биолог, открива, че причината за здравословните ни проблеми е дисбалансът на микроелементи в клетките ни, причинен от неправилен начин на живот. Клетките ни са “гладни” и , ако ги “нахраним”, по естествен начин, баланса и здравето ни се възстановяват. Но, за целта са необходими естествени продукти, които се приемат на 100% от клетките ни, а не добавки с изкуствени подобрители, които обратно, ще претоварят клетките ни.

Клод Лагард открива, че източник на тези естествени микроелементи е морето, от което по патентован, иновативен и естествен начин, приготвя продуктите Нутержия. Морската вода, изложена на лъчите на слънцето, дава концентрат Lithomer ®, който е част от състава на всички "олиго" разтвори и екстракти от растения на Нутержия, в комбинация с микроелементи и червени водорасли -литотамно, от брега на Бретан и Salins du Midi.

Освен това, той патентова и Тестът ЙОМЕТ, чрез който вие може да откриете дисбаланса си на микроелементи, които са ви причинили дадено страдание.

Нутержия , чрез обучените си бионутрицисти, може да ви даде съвет, да ви състави програма, за възвръщане на доброто ви здраве и самочувствие.

Научавайки всичко това, аз преминах през това обучение и следвах изготвената ми програма. Промених начинът си на живот и постепенно възвърнах моето здраве и баланс.

Редовно, прочиствам и добавям липсващите ми / според случая / микроелементи и, ако е необходимо ползвам продукти и други храни с ефект клетъчно хранене. Не боледувам, стресът, преумората, безсънието и недоспиването ги забравих, а в сезона на гриповете преминавам един път годишно, за ден-два, щастлива съм, в добро здраве и благополучие

За това, си поставих амбициозната цел, да предложа това знание за здраве, както и качествени, лицензирани природни продукти, на тези, които са осъзнали нуждата от здраве  и балансиран начин на живот

Dobro Zdrave ви предлага:

  • Продукти на френската компания Лаборатория Нутержия, хранещи  нашите клетки, които боледуват, поради не качествен начин на живот.
  • Природна козметика, патент на Bonne Santé, приготвена по стари фармацевтични рецепти на д-р Гален / древноримски лекар/
  • Безкръвна, биорезонансна диагностика по д-р Фол, ниво на микроелементите ви , чрез тест Йомет, вега тест /хранителен тест/, персонална, хранителна програма
  • Вие ще може да промените историята си, начинът си на живот, към по-добро здраве, себеусъвършенстване и благополучие, ако наистина желаете това.

 

Ако, желаете съвет, или информация за продукт, диагностика или програма, , както и защо ви се случва даден здравословен проблем и как да се избавите от него, можете да се свържете с мен тук, на мейл или телефон и да зададете въпросите си.

В. А.

 

.